top of page

Access Bars behandeling

Access Bars triggerpoints

Ben jij druk in je hoofd, voel je je gespannen en heb je last van gedachten in je hoofd die je maar moeilijk los kunt laten?

 

Dan is een Access bars behandeling wellicht wat voor jou.

 

Een bars behandeling helpt je met het creëren van rust en ruimte in je hoofd en lichaam. Dingen die je moet doen lijken makkelijker te gaan, en mensen ervaren dat ze zich minder druk maken dan voor de behandeling.

 

De BARS zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 à 4 weken.

Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

 

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel of een stoel. Terwijl de punten op je hoofd zacht aan worden geraakt lig je heerlijk ontspannen, maar heb je daar moeite mee en wil je liever praten is dat ook helemaal goed. Voor de behandeling maakt dit niets uit.

De behandeling duurt tussen de 60 en 75 minuten.

 

 

 

 

 

bottom of page