top of page

Even voorstellen,

Mijn naam is Bianca Buren-Kat, ik ben getrouwd en we hebben twee studerende kinderen.

Sinds 2005 ben ik werkzaam als masseur.

 

Ik geef graag in mijn werk als masseur mensen iets extra´s mee in deze toch al drukke tijd, waarin mensen zichzelf snel voorbij lopen. Hier maak ik mijzelf ook nogal eens schuldig aan.

Ik vind het prettig om mensen even dat moment van rust en ontspanning te geven tijdens een massage. Zodat je na je massage weer met positieve energie op pad kunt gaan.

 

Mijn praktijk draagt de naam Dreamcatcher massage, zoals het vangen en verwezenlijken van dromen, met als hoofdgedachten: herinner je gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag.

 

In 2003 heb ik de opleiding tot voetreflexoloog gevolgd bij "de school voor voet reflexologie" op Texel. Hierdoor is mijn affiniteit met masseren toegenomen en ben ik vervolgens de opleidingen ontspanningsmassage en sportmassage gaan volgen bij ATS in Noord-Scharwoude. En ben hiermee aangesloten bij de NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs). Inmiddels heb ik verschillende aanvullende opleidingen gevolgd op het gebied van voetreflexologie en ontspannende massages.

 

Ik ben een aantal jaren werkzaam geweest als ziekenverzorgende in een verpleeghuis en werk al twintig jaar in een psychiatrisch ziekenhuis op een diagnostiek afdeling. In mijn werk heeft het contact met mensen altijd voorop gestaan.

Ik ben tevens werkzaam als vrijwillig masseur bij het Praethuys in Alkmaar.

En werk ik in team verband samen binnen het massageteam "Massage Samen"

Bij mijn massages staat de ontspanning voorop, maar mijn massages zijn ook zeker klachtgericht vanuit mijn medische en psychologische achtergrond. Ook werk ik met mijn massages vanuit het lichaam als een geheel en maak hierbij gebruik van chakra centra en meridianen.

 

Bij de massage ben je gedeeltelijk ontkleed, het ondergoed blijft aan. Tijdens de massages worden de niet te behandelen delen afgedekt om afkoeling te voorkomen.

 

Voor erotische massages ben je bij mij aan het verkeerde adres.

bottom of page